UITVALSCHERM

Offerte aanvragen

UITVALSCHERMEN

Een uitvalscherm is een diagonale zonwering, een buitengewoon prettige zonwering met veel voordelen. De schuine vorm van dit zonnescherm zorgt voor veel schaduw in uw woonkamer. Aan de buitenkant zorgt het doek voor een mooie uitstraling!

Ontdek de voordelen van uitvalschermen

Met een uitvalscherm kiest u voor een praktische en betaalbare zonwering oplossing. Uitvalschermen zijn leverbaar in verschillende kleuren en dessins. Ze houden vooral de hoogstaande zon goed buiten. Wilt u zonwering tegen laagstaande zon? Bestel dan het doek wat langer. Voor plekken waarop het wat harder waait, zijn er extra windvaste systemen leverbaar.

U kunt uw zonwering elektrisch bedienen met een schakelaar of een afstandsbediening. Handmatige bediening via een slingerstang is ook mogelijk.

Ruime showroom en goed advies

Als u meer wilt weten welk uitvalscherm bij uw woning past, bent u van harte welkom in onze showroom. Wilt u liever thuis een afspraak? Dan komen we graag bij u langs. Belt u vrijblijvend meteen even met HZ zonwering en buitenleven.

Offerte aanvragen? Stel hier uw product samen

Daarom kiest u voor HZ

Altijd een goede prijs/kwaliteit verhouding Nakomen van afspraken 24-uurs service / 6 dagen in de week Vakkundige montage door een vakman Uitstekende productkennis 3, 5 of 7 jaar fabrieksgarantie Meer dan 15 jaar ervaring
Copyright 2019 | HZ Zonwering en Buitenleven | Realisatie website door Bureau van den Oever