Zonwerend, maar met zicht op buiten

Bent u gesteld op uw privacy dan zijn screens een perfecte oplossing. Overdag heeft u geen inkijk, maar behoudt u wel het zicht naar buiten toe. Het doek zorgt ervoor dat het glas niet opgewarmd wordt waardoor uw woning of kantoorpand koel blijft. Het zonlicht dat weleens hinderlijk is binnen in huis of op kantoor blijft door het gebruik van screens buiten. De windvaste ritsscreens zorgen er zelfs voor dat insecten lastiger binnen kunnen komen. Doordat screens een hoge windvastheid hebben zijn deze uitermate geschikt voor situaties waar andere zonwering niet mogelijk is.

Screens

Het doek van een screen loopt verticaal langs het raam naar beneden en wordt opgerold op een rol. Deze rol zit in een gesloten kast boven het raam. Aan de onderzijde van het doek zit een onderlijst. Het doek loopt door middel van een rits door de zijgeleiders. Deze uitvoering zorgt ervoor dat het screen opgewassen is tegen grotere windvlagen. Het doek klappert hierdoor nauwelijks. Het screendoek loopt door de geleiders, er is dus geen afstand tussen het doek en de geleiders. De doeken zijn gemaakt van glasvezel met een kunststof mantel en worden afgewerkt met een versterkingsband.

Ook zijn screens uitermate geschikt om uw overkapping af te schermen voor de zon en wind!

Mogelijkheden

Bij de screens heeft u de keuze uit verschillende typen en modellen. Ook qua kleuren omkasting en doeken is er keus genoeg. Wilt u meer weten welk screen bij uw woning of terras past, bent u van harte welkom in onze showroom. Wilt u liever thuis een afspraak? Dan komen we graag bij u langs.

Offerte aanvragen? Stel hier uw product samen

Daarom kiest u voor HZ

Altijd een goede prijs/kwaliteit verhouding Nakomen van afspraken 24-uurs service / 6 dagen in de week Vakkundige montage door een vakman Uitstekende productkennis 3, 5 of 7 jaar fabrieksgarantie Meer dan 15 jaar ervaring
Copyright 2019 | HZ Zonwering en Buitenleven | Realisatie website door Bureau van den Oever