rolluiken

Offerte aanvragen

Rolluiken

Kies voor meer comfort met een rolluik. Met een rolluik kunt u een ruimte totaal of gedeeltelijk verduisteren. Rolluiken werken op deze manier zonwerend en isolerend tegen warmte én kou. Tevens werken rolluiken inbraakwerend en brandvertragend. U leest het een rolluik is een veelzijdig en multifunctionele zonwering! Wilt u een rolluik kopen? Bij HZ zonwering en buitenleven krijgt u kwaliteit, een goede prijs en uitstekende service.

Energie besparen met rolluiken

Door de isolerende werking helpen rolluiken u om op energie te besparen. Goed nieuws voor het milieu, maar natuurlijk ook voor uw portemonnee. Daarnaast hebben rolluiken ook een geluiddempende werking en beschermen tegen wind, regen en sneeuw.

Bediening rolluiken, handmatig of elektrisch

Bij een rolluik heeft u keuze uit handmatige bediening of een elektrische bediening met schakelaar of afstandsbediening.

Rolluik kopen

In de afgelopen jaren hebben we heel wat ervaring opgedaan in het monteren van rolluiken. Er is veel keus in kleur, soort uitstraling en natuurlijk prijs. Uiteraard monteren wij uw rolluik vakkundig. We zijn pas tevreden als u het bent! Wilt u rolluiken kopen voor uw woning, winkel of bedrijfspand? We nodigen u graag uit om bij ons langskomen om ideeën op te doen. Wij bieden u een riant aanbod en voorzien u van deskundig advies. Heeft u thuis liever een gericht advies en een vrijblijvende prijsopgave, dan komen we graag bij u thuis langs.

Offerte aanvragen? Stel hier uw product samen

Daarom kiest u voor HZ

Altijd een goede prijs/kwaliteit verhouding Nakomen van afspraken 24-uurs service / 6 dagen in de week Vakkundige montage door een vakman Uitstekende productkennis 3, 5 of 7 jaar fabrieksgarantie Meer dan 15 jaar ervaring
Copyright 2019 | HZ Zonwering en Buitenleven | Realisatie website door Bureau van den Oever