MARKIEZEN

Offerte aanvragen

Markiezen, de meest stijlvolle zonwering

Markiezen hebben een geheel eigen allure. Bevestig een markies aan de gevel en uw woning krijgt een statige uitstraling. Markiezen zijn door de vele verschillende opties zeer decoratief te noemen. Doordat de markies ook invallend zonlicht aan de zijkanten tegenhoudt heeft u binnen meer schaduw ten opzichte van een uitvalscherm. Een markies is leverbaar in verschillende modellen en uitvoeringen, talloze kleuren en worden altijd op maat gemaakt!

Soorten markiezen

Voor vele typen ramen en situaties zijn markiezen in te zetten. Zo bieden markiezen ruimte aan bijvoorbeeld openslaande ramen. Bij markiezen behoudt u het uitzicht naar buiten dankzij het armsysteem van de markies. U blijft genieten van het buitenleven als de markies naar beneden is. Als u een markies wilt kopen heeft u de keus uit 3 soorten; het standaardmodel, klapmodel en petmodel. Daarnaast kunt u kiezen voor een frame uitgevoerd in grenenhout, hardhout of aluminium. Deze laatste is uiteraard de meest duurzame en onderhoudsarme uitvoering. Om het doek van een markies te beschermen bij ingeklapte stand kunt u kiezen voor een bovenkap en zijschotten. Ook voor de omkasting zijn er verschillende opties mogelijk.

Markiezen kopen

Voor het bepalen van de uitval van een markies houden we altijd rekening met de afmetingen van het raamkozijn. Geef deze maten ook altijd door aan ons of breng deze mee bij uw bezoek aan onze showroom. Bedenkt u ook alvast of u de markies handmatig of elektrisch wil bedienen?

Laat u in onze showroom verrassen door de verschillende keus aan framekleuren, doekkleuren en dessins! Onze medewerkers adviseren u hier graag over. Heeft u thuis liever een gericht advies en een vrijblijvende prijsopgave, dan komen we graag bij u thuis langs.

Offerte aanvragen? Stel hier uw product samen

Daarom kiest u voor HZ

Altijd een goede prijs/kwaliteit verhouding Nakomen van afspraken 24-uurs service / 6 dagen in de week Vakkundige montage door een vakman Uitstekende productkennis 3, 5 of 7 jaar fabrieksgarantie Meer dan 15 jaar ervaring
Copyright 2019 | HZ Zonwering en Buitenleven | Realisatie website door Bureau van den Oever