KNIKARMSCHERM

Offerte aanvragen

Genieten op uw terras

Met een knikarmscherm geniet u van een heerlijk schaduwrijk terras én in huis van een koele binnentemperatuur. Denk u eens in; het knikarmscherm uit, de openslaande deuren op en uw dag begint al heerlijk!

De ideale oplossing voor de zomermaanden

Met een knikarmscherm houdt u de warme zomermaanden niet alleen uw woning koel, maar geniet u ook van een comfortabel en schaduwrijk terras. Een knikarmscherm monteert HZ zonwering en buitenleven aan uw gevel. Een knikarmscherm is groot genoeg om uw woning én terras van verkoeling te voorzien. Doordat het knikarmscherm relatief hoog hangt kunt u er makkelijk onderdoor lopen, heeft u een vrije terrasruimte. Een knikarmscherm geeft u hier vele jaren profijt. U investeert in wooncomfort en een hogere woningwaarde, gemiddeld heeft een knikarmscherm een levensduur van ongeveer 15 jaar.

Knikarmscherm

Door de verschillende mogelijkheden in cassettes, voorlijsten en doeken is er vaak voor elk terras een geschikte oplossing. Het knikarmscherm kunt u handmatig bedienen of elektrisch met een schakelaar of afstandsbediening. Ook kunt u ervoor kiezen een zon/wind automaat te installeren, waarmee het scherm automatisch bediend wordt. Bij de wat frissere zomeravonden bestaan er de mogelijkheid een terrasverwarmer te monteren. Zo kunt u nog langer van uw terras genieten!

In onze showroom hebben wij verschillende modellen knikarmschermen waaruit u kunt kiezen! Onze medewerkers vertellen u er graag meer over.

Offerte aanvragen? Stel hier uw product samen

Daarom kiest u voor HZ

Altijd een goede prijs/kwaliteit verhouding Nakomen van afspraken 24-uurs service / 6 dagen in de week Vakkundige montage door een vakman Uitstekende productkennis 3, 5 of 7 jaar fabrieksgarantie Meer dan 15 jaar ervaring
Copyright 2019 | HZ Zonwering en Buitenleven | Realisatie website door Bureau van den Oever