LAMELLENDAK

Offerte aanvragen

Een lamellendak, modern en strak design

Een lamellendak is een aangename schaduwplek en comfortabele ruimte om te ontspannen. Een lamellendak heeft veel voordelen en past dankzij het minimalistische design bij vrijwel elke woning. De kantelbare lamellen zijn gemakkelijk te bedienen met een afstandsbediening.

Lamellen overkapping
Een lamellendak is een constructie van aan elkaar geschakelde aluminium lamellen. De lichtinval is regelbaar doordat de lamellen over een kantelsysteem beschikken. De lamellen plaatst u in de gewenste kantelhoek. Dit geeft u volop vrijheid om de lichtinval te doseren. De hoeveelheid zon en wind die u doorlaat is perfect regelbaar. Zo kunt u de overkapping in ieder type weer blijven gebruiken.

Terrasoverkappingen met lamellen

Ook zijn de lamellendaken volledig naar smaak in te richten. Daardoor wordt het mogelijk gemaakt om in alle weersomstandigheden buiten te zitten. Dreigt er een fikse regenbui, dan sluit u eenvoudig de lamellen van de terrasoverkapping. Gedoseerd genieten van de zon kan met de lamellen van de terrasoverkapping gekanteld. Het grote voordeel, er komt nog een aangenaam windje doorheen. Met de lamellen gesloten, beschermt dit type dak moeiteloos tegen de regen. Met de lamellen open komt er frisse wind door de terrasoverkapping en ziet u de lucht. Voor de zijwanden kunt u eventueel screens integreren, zodat ook de meeste wind of zon buiten blijft. Denk daar de LED verlichting bij en u kunt ook ’s avonds heerlijk vertroeven! Een lamellendak is zowel tegen de gevel als vrijstaand te plaatsen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Laat u verrassen.

Bezoek onze showroom

Wij vertellen u graag meer over de voordelen en prijzen van onze lamellendaken. Wij verwelkomen u graag in onze showroom. Hier kunt u een lamellendak bezichtigen. De prijzen van een lamellendak zijn afhankelijk van factoren als: afmetingen, met of zonder screens of verlichting.

We informeren u graag in de showroom of vraag een offerte aan. U bent van harte welkom!

Offerte aanvragen? Stel hier uw product samen

Daarom kiest u voor HZ

Altijd een goede prijs/kwaliteit verhouding Nakomen van afspraken 24-uurs service / 6 dagen in de week Vakkundige montage door een vakman Uitstekende productkennis 3, 5 of 7 jaar fabrieksgarantie Meer dan 15 jaar ervaring
Copyright 2019 | HZ Zonwering en Buitenleven | Realisatie website door Bureau van den Oever