GLAZEN OVERKAPPINGEN

Offerte aanvragen

Volop licht met een glazen overkapping

Een glazen overkapping maakt van uw terras de ideale plaats om buiten te verblijven. Met een terrasoverkapping van glas behoudt u in huis volop licht. Een glazen overkapping is de perfecte oplossing om langer van het buitenleven te genieten, alleen, met vrienden of samen met het gezin en familie.

Comfortabel en duurzaam
Een terrasoverkapping van glas biedt ongekende mogelijkheden. Beschermd tegen alle weersinvloeden geniet u van het buitenleven, van het vroege voorjaar tot het late najaar. Een overkapping met glas in combinatie met zonwering, zijwanden of een schuifwand is de ideale oplossing om beschut tegen zon en wind buiten te zitten.

Glazen overkapping met zonwering
Onder het glas van de overkapping is het al snel goed vertoeven, met zonwering kunt u de temperatuur zelf in de hand houden. Zonwering is verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Met zonwering creƫert u een extra isolatielaag tussen het doek en het glas, zo blijft het koeler onder uw veranda. Zonwering houdt ook de Uv-straling tegen. Met zonwering is uw terrasoverkapping van glas altijd een aangename plek om te vertoeven.

MAATWERK

Een overkapping in glas is uitermate duurzaam. Met een minimum aan onderhoud blijft uw aluminium overkapping jarenlang mooi. De overkapping van glas kleedt u aan met sfeervolle verlichting, een terrasheater en zonwering. Zo ontstaat de veranda van uw dromen. De overkapping met glas wordt op maat gemaakt, passend bij uw wensen en behoeften, en vakkundig geplaatst door ons montageteam.

PRIJZEN GLAZEN OVERKAPPINGEN KOPEN

Wij vertellen u graag meer over de voordelen van een glazen overkapping en de prijs. De glazen overkapping prijzen zijn afhankelijk van factoren als: afmetingen, zonwering, met of zonder screens of verlichting.

We informeren u graag in de showroom of vraag een offerte aan. U bent van harte welkom!

Offerte aanvragen? Stel hier uw product samen

Daarom kiest u voor HZ

Altijd een goede prijs/kwaliteit verhouding Nakomen van afspraken 24-uurs service / 6 dagen in de week Vakkundige montage door een vakman Uitstekende productkennis 3, 5 of 7 jaar fabrieksgarantie Meer dan 15 jaar ervaring
Copyright 2019 | HZ Zonwering en Buitenleven | Realisatie website door Bureau van den Oever