TERRASOVERKAPPING

Offerte aanvragen

Het hele jaar door buiten genieten!

Met een terrasoverkapping geniet u meer van het buitenleven. Het hele jaar is het goed vertoeven onder bijvoorbeeld een glazen overkapping of lamellendak. Zelfs als het regent en de temperatuur is aangenaam. Door de zijwanden en/of voorzijde af te sluiten door middel van screens of vaste/schuifwanden heeft u een ├ęcht verlengstuk van uw kamer!

Maatwerk

Elke woning en elke tuin is anders. Dat maakt dat HZ zonwering en buitenleven veel aandacht geeft aan het realiseren van uw overkapping. Wij luisteren naar uw wensen en maken een voorstel. De mogelijkheden zijn erg ruim te noemen. Glazen overkappingen, lamelledaken, overkappingen met waterdicht doek, allemaal maatwerk.

 

De perfecte bescherming tegen weersinvloeden

Onder de overkapping kunnen de tuinmeubelen alle seizoenen buiten blijven staan en zullen dan ook een stuk langer meegaan. Een overkapping kan aan het huis of vrijstaand geplaatst worden. In de meeste gevallen is een vergunning van de gemeente niet nodig. Met een terrasoverkapping vergroot u de meerwaarde van uw huis. En nog belangrijker u kunt langer genieten van het buitenleven!

Offerte aanvragen? Stel hier uw product samen

Daarom kiest u voor HZ

Altijd een goede prijs/kwaliteit verhouding Nakomen van afspraken 24-uurs service / 6 dagen in de week Vakkundige montage door een vakman Uitstekende productkennis 3, 5 of 7 jaar fabrieksgarantie Meer dan 15 jaar ervaring
Copyright 2019 | HZ Zonwering en Buitenleven | Realisatie website door Bureau van den Oever