Horren

In ons assortiment hebben we een breed aanbod aan horren; inzethorren, rolhorren, plisséhorren of plisséhordeuren. Voor elk raam of deur dus de juiste hor! Onze deskundige monteurs meten de exacte maten en monteren met plezier onze horren, zodat de insecten buiten blijven!

Inzethor

De inzethor (inklemhor) is perfect voor gebruik bij draai- kiepramen (ook wel kiep- / kantelramen genoemd). Bij deze hor gaat montage zonder boren of schroeven. De naam zegt het eigenlijk al, de maten worden exact opgemeten en zo wordt de inklem / inzet hor in het kozijn geklemd. Het gaas is zo doorzichtig mogelijk gemaakt, zodat het zicht naar buiten optimaal blijft.

Rolhor

Voor ramen die naar buiten draaien wordt een rolhor gebruikt. Deze horren worden geleverd met een fraaie cassette waarin het gaas oprolt.

Plisséhordeur

Of u een nu een enkele achterdeur, grote schuifpui of openslaande tuindeuren wilt voorzien van hordeuren, de plisséhordeur kan het allemaal! Bij de plisséhordeur wordt het gaas opgevouwen in de cassette. Hiermee neemt de hordeur weinig ruimte in beslag en kan de hordeur open blijven staan op elke gewenste stand. Ook bij de hordeuren geldt dat het gaas zo doorzichtig mogelijk is, maar dat het wel gezien moet worden anders bestaat de kans dat er per ongeluk doorheen gelopen wordt. De hordeuren worden daarom standaard geleverd met zwart gaas.

Unilux Horren

Offerte aanvragen? Stel hier uw product samen

Daarom kiest u voor HZ

Altijd een goede prijs/kwaliteit verhouding Nakomen van afspraken 24-uurs service / 6 dagen in de week Vakkundige montage door een vakman Uitstekende productkennis 3, 5 of 7 jaar fabrieksgarantie Meer dan 15 jaar ervaring
Copyright 2019 | HZ Zonwering en Buitenleven | Realisatie website door Bureau van den Oever